Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-07-2022

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μήλη

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης και ο #pigasospolihnisvolleyballteam με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον διαγώνιο Νίκο Μήλη.


Ο Νίκος συνέβαλε τα μέγιστα την περσινή σεζόν στην επίτευξη των στόχων που έθεσε η ομάδα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Preleague και την άνοδο του ΠΗΓΑΣΟΥ στην VOLLEYLEAGUE.

Ο ταλαντούχος διαγώνιος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και στην Α1 κατηγορία την επόμενη σεζόν με στόχο "να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή " όπως μας δήλωσε ο ίδιος :

«Χαίρομαι παρά πολύ που η νέα σεζόν με βρίσκει στην ίδια ομάδα. Περσινός μας στόχος ήταν η άνοδος, κάτι που καταφέραμε με πολλή και σκληρή δουλειά. Φέτος, με τους αντίστοιχους ρυθμούς, θέλουμε να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή και να αποδείξουμε πως μας αξίζει μια θέση στην Α1 κατηγορία.  Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με όλο το team και πως η σεζόν θα κυλήσει πολύ ωραία, με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή αρχή!»

Νίκο σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

"Έλα μαζί μας στο όνειρο"

#pigasospolihnisvolleyballteam

 

https://rb.gy/de0rmi

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Πήγασος Πολίχνης

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject