Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-09-2022

Ο.Φ.Η. - Αμιράμπας Μοράντι: «Η νέα δύναμη του ελληνικού βόλεϊ και οι λόγοι που ήρθα Ελλάδα»

Rate this item
(0 votes)
Ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και την επιλογή του να παίξει στην Ελληνική Λίγκα, δήλωσε ο Ιρανός πασαδόρος Amirabbas Moradi (25, 1μ94), ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο και τίθεται και αυτός στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

«Ξέρω αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και γνωρίζω ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα» ανέφερε ο Ιρανός πασαδόρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ.

Όπως είπε «έχω μελετήσει αρκετά για την ομάδα του ΟΦΗ. Ξέρω ότι είναι μια νέα δύναμη για το Ελληνικό βόλει που κάνει συνεχώς βήματα βελτίωσης και ήρθα για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Διάβασα πολλά για την Ελλάδα και την Κρήτη, αλλά και την κουλτούρα σας και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε ο Μoradi, για τον οποίο ο ΟΦΗ, είναι ο δεύτερος Ευρωπαϊκός σταθμός, μετά την παρουσία του στην Πορτογαλική Sporting Clube das Caldas (2021-22).

«Ηταν για μένα μια καλή εμπειρία το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τώρα θα ζήσω μια νέα εμπειρία στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Στο μεταξύ, ο Κώστας Δεληκώστας μετράει δυο ακόμη αφίξεις.

Στο Ηράκλειο, βρίσκονται και οι Γρηγόρης Μπαρταξιάν (20, 1μ94, πασαδόρος), Νίκος Γκόνας (20, 1μ94, ακραίος).

Την Τετάρτη (10/9) αναμένεται στο Ηράκλειο και  ο Jared Jarvis (Joey) (Καναδάς, 26, 1μ97, ακραίος), και την Παρασκευή (9/9) ο Rodrigo Ruiz Abrao (Βραζιλία, 26, 1μ95, ακραίος).

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται και οι Θοδωρής Τσαδήμας (27, 1μ82, λίμπερο), Igobe Sikuku (Μποτσουάνα Αφρική, 28, 2μ04, διαγώνιος).

Η προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις καθημερινά (το πρωί βάρη, το βράδυ προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο).
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject