Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2022

Γιώργος Καραμπέτσος: "Θα δούμε την πιο δυνατή Volley League"

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος βρέθηκε στην εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος Volley League ανδρών 2022-23.

 

Ευχήθηκε μία καλή και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, αναφέρθηκε στις προκρίσεις των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ λόγω της κατάσχεσης 300.000 Ευρώ.

"Θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής και η επιστροφή στα πλέι οφ θα βοηθήσει πολύ. Η ΕΟΠΕ από την πλευρά της έχει τη διαιτησία και όπως έχει αποδειχτεί πάμε πολύ καλά. Η παρουσία του Νώντα Γεροθόδωρου στο Μουντιάλ το επιβεβαιώνει. Από τη σκοπιά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να προσφέρουμε  για να βελτιωθούμε κι άλλο τα πράγματα. Είμαστε αγαπημένοι όλοι στο βόλεϊ. Έχουμε και την τύχη να μας αγαπάει ο υπουργός πιο πολύ από όλους. Οπως έχω πει πως είναι ο σωτήρας του αθλητισμού. Βέβαια, εάν δεν μου δώσει τα λεφτά τις επόμενες 15 ημέρες που μου έχει υποσχεθεί θα φύγω. Απλά. Είναι ευκαιρία να θυμίσω πως παρέλαβα την ΕΟΠΕ με 7 εκατομμύρια Ευρώ χρέη και 501 πιστωτές. Έχουμε κάνει προσπάθειες αλλά εδώ και δύο μήνες υπάρχει κατάσχεση 300.000 Ευρώ. Η ομοσπονδία μας λειτουργεί με κλειστούς λογαριασμούς. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει άλλους μικρούς δέκα κατασχέσεις. Εμείς ξέραμε τους 10 μικρούς Μήτσους. Η ΕΟΠΕ έχει 10 τους μικρούς κατασχέτες. Θα έρθει ντόμινο κατασχέσεων. Θέλω όμως απόψε να κλείσουμε αισιόδοξα. Θέλω να συγχαρώ τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών για τις δύο προκρίσεις στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της Volley League ανδρών. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν".

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject