Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-06-2023

Πένθος στο κυπριακό βόλεϊ: Πέθανε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. εκφράζουν την θλίψη και την οδύνη τους για το θάνατο του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Κρασιάς ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Ιουνίου.

 

Ο δρ. Μιχάλης Κρασιάς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών.

 

Ο δρ. Μιχάλης Κρασιάς διετέλεσε πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υπήρξε επίσης Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Πρόεδρος του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου, Τεχνικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Κύπρου, Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, Συντονιστής των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (Κύπρος, 2009), αρχηγός αποστολής σε Παγκόσμιες Πανεπιστημιάδες, Μεσογειακούς αγώνες, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

 

Σαν αθλητής αγωνίστηκε στις ομάδες βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ, του Πανιωνίου, της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:00 π.μ., αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στο Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών της Εκκλησίας Αγίας Σοφίας Στροβόλου (για άπορες οικογένειες).

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Ο.ΠΕ. Πένθος στο κυπριακό βόλεϊ: Πέθανε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject