Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2022

Άθλος Ορεστιάδας - Πετρόφ - Ντε Πρα: "Υποχρεωμένοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για την 5η θέση" (vid)

Rate this item
(0 votes)
Από την κοσμοπολίτικη Σύρο αρχίζει στις 22/10 το ιστορικό ταξίδι του Άθλου Ορεστιάδας στα σαλόνια τoυ ελληνικού βόλεϊ.
 
Στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2022-2023 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου, η κληρωτίδα “έριξε” απο νωρίς “στα βαθιά” με την ομάδα μας, αφού  στην πρεμιέρα  του 55ου πρωταθλήματος της Volley League θα βρεθεί αντιμέτωπη στην Ερμούπολη με τον φιλόδοξο και εκ των φαβορί για το φετινό τίτλο, Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.
 

Ακολουθεί τη 2η αγωνιστική μια ακόμη εκτός έδρας αποστολή στην Σκύδρα, με αντίπαλο τον επίσης νεοφώτιστο Αριστοτέλη και την 3η αγωνιστική στο παρθενικό εντός έδρας ματς της ιστορίας του συλλόγου στη Volley League θα υποδεχθεί μπροστά το στον κόσμο της Ορεστιάδας τον πανίσχυρο Ολυμπιακό, σε ένα ματς “γιορτή” στο κλειστό «Ν. Σαμαράς».

 

Στην εκδήλωση της κλήρωσης 2022-23, όπου το μέλος του ΤΑΑ, Νίκος Ουζουνίδης, παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την περσινή άνοδο του Άθλου Ορεστιάδας, την ομάδα μας εκπροσώπησαν επίσης ο τεχνικός Ατανάς Πετρόφ και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος, Κάιο Ντε Πρα, οι οποίοι δήλωσαν τα εξής:

Κάιο ντε Πρα

Για την κλήρωση: “Σίγουρα η πρεμιέρα μας στην Volley League μας επιφυλάσσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο της πρώτης 4άδας, και δύο ταξίδια εκτός έδρας, στα οποία πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι συναρπαστικό πως θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αξίζουν απαιτητική σεζόν και είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να καταλάβουμε την 5η θέση.

 
Για το πρώτο ματς στην Ορεστιάδα: “Δυστυχώς, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την 3η αγωνιστική όπου περιμένουμε στο πρώτο εντός έδρας ματς αγώνα της ιστορίας μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μία φανταστική ατμόσφαιρα. Προσωπικά, θα προτιμούσα να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας από την Ορεστιάδα, αλλά δεν μπορούμε να επιλέξουμε το πρόγραμμα και τον αντίπαλό μας. Μπορούμε όμως να παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και αυτός είναι ο στόχος μας”.
 
Για την προετοιμασία της ομάδας: ” Βρισκόμαστε ήδη στην 2η εβδομάδα της προετοιμασίας μας και δουλεύουμε πολύ σκληρά για την φυσική μας κατάσταση και το σώμα μας. Στην 3η εβδομάδα θα αρχίζουμε να πιάνουμε μπάλα και νομίζω πως με τη μεθοδική και συστηματική δουλειά που γίνεται, βαδίζουμε σε ένα καλό μονοπάτι ενόψει της σκληρής χρονιάς που μας περιμένει. Μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, ταξίδια και θα πρέπει να είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις”.
 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου 2022.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Άθλου Ορεστιάδας

1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

2η αγωνιστική - 11η αγωνιστική

ΦΕΣ Αριστοτέλης    - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

3η αγωνιστική - 12η αγωνιστική
       
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός ΣΦΠ

4η αγωνιστική - 13η αγωνιστική
       
Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

5η αγωνιστική - 14η αγωνιστική
       
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός ΑΟ

6η αγωνιστική - - 15η αγωνιστική    

ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

7η αγωνιστική - 16η αγωνιστική
       
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΟΦΗ

8η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

9η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΟΝΣ Μίλων

 

Athlos2.jpgAthlos3.jpgplaketaathlos.jpgAthlos4.jpgAthlos.jpg

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject