Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Χριστοφιδέλης - Στιβαχτής: "Θετικοί και αισιόδοξοι"

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση από τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον έμπειρο πασαδόρο Κώστα Στιβαχτή που ήρθε από από τον Ολυμπιακό. Υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν αλλά πλέον μίλησαν για τον μεγάλο στόχο της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν:

 


Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: "Η απουσία μου εδώ και τρία χρόνια από την πατρίδα μου ήταν αφενός εποικοδομητική, αφετέρου μου έλλειψε αρκετά και για αυτό και πήρα την απόφαση να γυρίσω. Χαίρομαι που επέστρεψα και που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο όπως η Κηφισιά που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Παρά τις δυσκολίες τηρουμένων των αναλογιών έχουμε φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι. Θέλω να είμαστε και υγιείς, αισιόδοξοι και θετικοί. Εύχομαι να είμαστε αρνητικοί στον κορονοϊό και να μη μας επηρεάσει. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια που έχω σταματήσει ως παίκτης. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές. Αυτό που ενθουσιάζει και με ικανοποιεί είναι πως παρόλο που οι συνθήκες δεν το ευνοούν ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Οι προσπάθειες που γίνονται από όλους είναι τεράστιες. Μόνο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε ότι το βόλεϊ θα πάει προς τα πάνω".

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής είπε: "Το ζήτημα δεν είναι η ηλικία αλλά το εάν αντέχεις να παίξεις. Η φιλοδοξία μου είναι να πετύχει η ομάδα δίνοντας το 100%. Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν καλά και είναι καλοί πασαδόροι. Με δουλειά μπορούν να παίξουν καλύτερα και από μας. Κάθε χρονιά λέω πως μπορεί να είναι και η τελευταία αλλά κάθε φορά βρίσκομαι στην εκκίνηση".

 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου 2022.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

ΑΟΠ Κηφισιάς - ΦΕΣ Αριστοτέλης

2η αγωνιστική - 11η αγωνιστική
        
ΑΟΠ Κηφισιάς - ΟΦΗ

3η αγωνιστική - 12η αγωνιστική
       
ΠΑΟΚ - ΑΟΠ Κηφισιάς

4η αγωνιστική - 13η αγωνιστική

ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΟΝΣ Μίλων

5η αγωνιστική - 14η αγωνιστική
       
ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΑΟΠ Κηφισιάς

6η αγωνιστική - - 15η αγωνιστική   

ΑΟΠ Κηφισιάς - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

7η αγωνιστική - 16η αγωνιστική
        
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΠ Κηφισιάς

8η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

ΑΟΠ Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης

9η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΠ Κηφισιάς

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject