Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2022

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Τα αποκαλυπτήρια του ιστορικού Ευρωπαίου

Rate this item
(0 votes)
Tα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 έκανε ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από την ιστορική πρώτη παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης που μετράει 96 χρόνια ζωής θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης με αντίπαλο την ισραηλινή Χάποελ Μάτε Άσερ Άκκο για τα προκριματικά του Τσάλεντζ Καπ.

 

Η παρουσίαση έγινε στη νέα μπουτίκ του συλλόγου όπου υπάρχουν εμφανίσεις όλων των ομάδων και όλων των μεγεθών και βρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης, μελών του Δ.Σ., του προέδρου του Τ.Α.Α. Κώστα Παπασταθόπουλου, του προπονητή Σάκη Ψάρρα, όλων των αθλητών και των συνεργατών της ομάδας.

 

Ψάρρας: «Στον σωστό δρόμο»

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε:  «Είμαστε ακόμα σε μία περίοδο που μαθαίνουμε την ομάδα και η ομάδα μαθαίνει εμάς. Όλα κυλάνε ομαλά και είμαστε στον σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να αναδείξουμε νέα παιδιά για το ελληνικό βόλεϊ, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια να γιορτάσουμε και το γεγονός ότι θα παίξουμε φέτος για πρώτη φορά στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά και σε αυτή τη διαδικασία θέλουμε και τους έμπειρους αθλητές για να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στο ελληνικό βόλεϊ. Έχουν γίνει βήματα προόδου στις ομάδες και στο πρωτάθλημα, έχουν γίνει επενδύσεις και ότι είναι 10 ομάδες αυξάνει τον ανταγωνισμό και θέλουμε εμείς από τη πλευρά μας να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ».

 

Γιορντάνοφ: «Γύρισα σπίτι μου»

 

Ο βετεράνος Μπόγιαν Γιορντάνοφ που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλων και θα είναι από τα μεγάλα αστέρια του νέο πρωταθλήματος είπε: «Γύρισα σπίτι μου. Ξέρουν όλοι πόσο αγαπάω την Ελλάδα. Με τον Μίλωνα μιλάω τα τελευταία δύο χρόνια, όμως λόγω της πανδημίας είχα μείνει στη Βουλγαρία. Φέτος αποφάσισα να έρθω και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου, θα εξαρτηθεί από το πως νιώθω το σώμα μου. Το γουστάρω ακόμα πολύ ακόμα και δεν έχω βάλει ακόμα ημερομηνία λήξης».
Για το ρόστερ του Μίλωνα: «Μία ομάδα πρέπει να διαθέτει έμπειρους αθλητές και νέα παιδιά για να μάθουν από εμάς. Έχουμε πολύ καλά παιδιά και ελπίζω να πάνε ψηλά στο βόλεϊ».

 

Χερ: «Αγαπάω ήδη την Ελλάδα»

 

Ο Καναδός πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Χερ δήλωσε:  «Αγαπάω ήδη την Ελλάδα και όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και το έχω ήδη δει με τα φιλικά που έχουμε παίξει. Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός και θεωρώ πως έκανα τη σωστή επιλογή να έρθω στον Μίλωνα. Ένα επιπλέον κίνητρο είναι ότι θα παίξουμε και στην Ευρώπη και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες από άλλες χώρες της Ευρώπης».

 

Νανόπουλος: «Ήρθα για να βελτιωθώ»

 

Ο διεθνής ακραίος Αλέξανδρος Νανόπουλος που αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας μίλησε για την επιλογή να έρθει στον Μίλωνα: «Είναι ευλογία στην ηλικία μου να έχεις δίπλα σου τόσους μεγάλους παίκτες και προπονητές. Έχω ήδη πάρει πολλά από αυτούς και κάθε μέρα μαθαίνω. Η επιλογή μου να έρθω στον Μίλωνα είναι μία πρόκληση για μένα. Ήρθα να βελτιωθώ και να φτάσουμε ομαδικά όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για την πορεία των Εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων: «Με τους παίδες παίξαμε στα τελικά στη Γεωργία και με τους εφήβους στην Ιταλία και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Λόγω πανδημίας είχαμε χάσει διοργανώσεις και αυτό έπαιξε ρόλο. Κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

 

Σακελλαρίδης: «Βαριά ιστορία, τα καλύτερα που έρχονται»

 

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης είπε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Πάμε όπως παλιά για τα καλύτερα που έρχονται. Οπως ξέρετε ο Μίλωνας στο βόλεϊ έχει βαριά ιστορία στο ανδρικό βόλεϊ με δύο τίτλους πρωταθλημάτων. Τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα σε παίδες και εφήβους, είμαστε τρία χρόνια στη Volley League και εφέτος θα κάνουμε ντεμπούτο στην Ευρώπη. Για αυτό είμαστε περήφανοι και πολύ αισιόδοξοι γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά».

 

Ανδρεάδης: «Ποτέ δεν έκλεισε η πόρτα»

 

Ο κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης επέστρεψε στο Μίλωνα μετά από δύο σεζόν: «Ποτέ δεν κλείσαμε τις πόρτες με τον Μίλωνα. Ηξερα πως μετά τον Ολυμπιακό θα επιστρέψω εδώ. Ηταν άψογη συνεργασία και ειδικά με τον Σάκη Ψάρρα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες. Η ομάδα είναι δυνατή, γίνεται καλή δουλειά και το δείξαμε και στο τουρνουά της Καλαμάτας που κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Δουλεύουμε πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με την ομάδα της σεζόν 2020-21 και προσκαλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για το Μίλωνα η παρουσία στην Ευρώπη. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και έχουμε κρυφό στόχο να φτάσουμε μέχρι την 8αδα του Τσάλεντζ Καπ».

 

Χανδρινός: «Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά»

 

O λίμπερο Άρης Χανδρινός δήλωσε: «Eίμαστε σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο που δουλεύουμε πολύ και έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε. Οι αγώνες που είχα πέρυσι με βοήθησαν πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς που με έχει εμπιστευτεί. Μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Ο αδελφός μου θα είναι αντίπαλος στον Ολυμπιακό και τον περιμένω στην πρεμιέρα. Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά στη Χάποελ και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

 

Λάππας: «Πολλοί οι εφετινοί στόχοι»

 

Ο βετεράνος ακραίος Ηλίας Λάππας δήλωσε: «Είναι νέα ομάδα με πολλές προσδοκίες. Από τα τρία τελευταία χρόνια θεωρώ πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Θα είναι μία καλή χρονιά με αυξημένες υποχεώσεις καθώς υπάρχει και η Ευρώπη. Στόχος είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα της 5ης θέσης και να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Εφέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μεγάλες νίκες. Είναι πολλοί οι στόχοι πο έχουμε. Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να βγάλουμε νέα παιδιά και να παίζουμε καλά».

 

Θεοδόσης: «Μεγάλη μου τιμή»

 

Ο νεαρός κεντρικός Δημήτρης Θεοδόσης που είναι από τα νέα πρόσωπα της ομάδας του Μίλωνα είπε: «Έχω ήδη αποκομήσει πάρα πολλά. Εκανα σημαντική αναβάθμιση από την Pre League στη Volley League. Είμαι στεναχωρημένος που έχασα την προετοιμασία επειδή ήμουν με την Εθνική ομάδα στην αποστολή του Ευρωπαϊκού στην Ιταλία αλλά προσπαθώ να φτάσω την υπόλοιπη ομάδα. Κερδίζω πολλά πράγματα. Μόνο που είμαι συμπαίκτης με αυτούς τους σπουδαίους αθλητές είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του Μίλωνα που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Χαίρομαι που με αποκαλούν "ελπίδα" του Μίλωνα. Πιστεύει το σωματείο σε μένα και τον Αλέξανδρο και μας το δείχνουν».

 

Παπασταθόπουλος: « Ευρωπαίοι και είμαστε χαρούμενοι»

 

«Φέτος είμαστε Ευρωπαίοι και είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό. Γράφουμε ιστορία φέτος και εύχομαι η πορεία αυτή να μην είναι κομήτης και να συνεχιστεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας σαν διοίκηση. Να προάγουμε το άθλημα και νέους παίκτες. Έχουμε κατακτήσει τη κορυφή του δεύτερου γκρουπ του ελληνικού βόλεϊ, γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς. Μας ικανοποιεί όμως που είμαστε στη κορυφή του δεύτερου γκρουπ και στόχος είναι να παραμείνουμε. Πάλι θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης, πάντα με τη λογική να βγάζουμε νέα παιδιά. Το εγχείρημα με τον Σπύρο Χανδρινό στέφθηκε με επιτυχία, έρχεται από πίσω και ο αδερφός του Άρης, όπως και άλλα παιδιά. Θέλουμε να κάνουν καριέρα και να αποτελέσει ο Μίλωνας μία καλή ανάμνηση στη σταδιοδρομία τους». Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ενθαρρυντικό που οι ομάδες έγιναν 10. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες και θα είναι το δυνατότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Media


















Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject