Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Δυνατό τεστ και ήττα με 3-1 σετ από τη Νεφτοχιμίκ

Rate this item
(0 votes)
Την ήττα με 3-1 (14-25, 25-22, 25-17, 25-20) από τη Νεφτοχίμικ 2010 γνώρισε ο Άθλος Ορεστιάδας το Σάββατο στο β’ και τελευταίο φιλικό ματς

 

που διεξήχθη στο κλειστό της πόλης με αντίπαλο την πανίσχυρη βουλγαρική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς κόντρα στους δευτεραθλητές της βουλγαρικής Λίγκας οι αθλητές τ, Ατανας Πετρόφ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και παρά τις νέες… αλχημείες του του Βούλγαρου τεχνικού μας, έπεισαν με τη μαχητικότητά και την διάθεσή τους για νίκη, πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και κεκτημένη ταχύτητα από την χθεσινή νίκη η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε με πολύ καλή εμφάνιση, σωστή τακτική και λίγα λάθη να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση του 1ου σετ, 25-14.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πίεσαν και έπειτα από ένα σφιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο έως το τέλος, η ομάδα του Μπουργκάς ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και έστω και δύσκολα, ισοφάρισε 1-1 σετ με 22-25.

Στη συνέχεια ο Ατανάς Πετρόφ, μοίρασε το χρόνο στους παίκτες του , κάνοντας αρκετές δοκιμές, με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι, παίζοντας πιο ορθολογικά, εκμεταλλευόμενοι κάποια κενά διαστήματα του Άθλου και λάθη ζευγάρωσαν με τα κερδισμένα τους σετ, βάζοντας με το 1-2  τις βάσεις για την ολική ανατροπή.

 

http://bitly.ws/vdfK

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject