Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Χριστοφιδέλης - Παπαδόπουλος: "Είμαστε αισιόδοξοι για καλή πορεία"

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης και ο ακραίος και αρχηγός Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησαν για τους στόχους της ομάδας τους στο νέο πρωτάθλημα:

Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Volley League ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που μετά από αρκετό διάστημα και δύσκολη προετοιμασία φτάνουμε στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Αριστοτέλη είμαστε έτοιμοι, τηρουμένων των αναλογιών ότι οι αθλητές προέρχονται από μακρά περίοδο προετοιμασίας με μεγάλο όγκο δουλειάς. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαστε έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα που δεν ξέρουμε πως θα αγωνιστεί. Αυτό εμάς δεν μας επηρεάζει την προσπάθεια και τη συγκέντρωση μας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι πάντα ιδιαίτερη και μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε υγιείς και εύχομαι να μπούμε το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Κώστας Χριστοφιδέλης μιλώντας για το ποια ομάδα θεωρεί ότι έχει το πλεονέκτημα στην «κούρσα» του πρωταθλήματος επισήμανε: «Χωρίς ακόμα να έχουμε πλήρη εικόνα, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο επί ίσοις όροις. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι άλλες ομάδες όπως ο Φοίνικας, ο ΠΑΟΚ, ίσως και ο Μίλωνας δεν μπορούν να στους στερήσουν κάποιους βαθμούς».

Γιάννης Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος

Ο εκ των αρχηγών του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της Volley League τόνισε: « Όλοι μας αναμένουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά».

Αναφερόμενος στους φετινούς στόχους των «κυανόλευκων» είπε: « Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Αν το καταφέρουμε αυτό, πιστεύω ότι ως ομάδα θα φτάσουμε αρκετά ψηλά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αισθανόμαστε σαν οικογένεια».

Μιλώντας για την πρεμιέρα απέναντι στον Αριστοτέλη ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κινδύνους. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».

Απαντώντας στο ερώτημα ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τον τίτλο τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να κάνουμε προβλέψεις καθώς υπάρχουν πολλές ισχυρές ομάδες. Πάντα ο πρωταθλητής κρίνεται στο τέλος και αναμένω συναρπαστικούς αγώνες».

 
  Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject