Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Φοίνικα ΟΝΕΧ

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας, στo πλαίσιο της αναμέτρησης της Ερμούπολης για την πρεμιέρα της Volleyleague (22/10/2022).

 

Ευελπιστούμε ότι στην αναμέτρηση του β’ γύρου του πρωταθλήματος στο νέο κλειστό Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» θα έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη φιλοξενία.

Επίσης ένα θερμό «ευχαριστώ» και στον γιατρό της ομάδας της Σύρου, Αντώνη Ρούσσο για την παροχή πολύτιμης βοήθειάς του στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας, που παρουσίασε κατά τη διαμονή του στον νησί, ο διεθνής αθλητής μας, Σταύρος Κασαμπαλής.

Παράλληλα η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην αεροπορική εταιρεία Sky Express για την ασφαλή και άνετη μεταφορά της ομάδας μας, καθώς και στο χαμογελαστό προσωπικό του αεροδρομίου Σύρου «Δ. Βικέλας», εις εκ του οποίου και ο team manager του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Μανώλης Βαμβακούσης, για την άψογη συνεργασία και επαγγελματική του εξυπηρέτηση, που έκανε πιο εύκολο το ταξίδι επιστροφής της αποστολής μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject