Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-10-2013

Είδαν τη νίκη του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση στην Κηφισιά

Rate this item
(0 votes)
Ένα πολύ όμορφο βράδυ είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ , λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κηφισιά.  
Με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ σε συνδυασμό και με την ευγενική χορηγία των κ.κ Παναγιώτη Σύμπα , Βαλεντίνου Παπαλάμπρου, ιδιοκτήτες του γνωστού Café –Bar Restaurant DISHCOTTO, παίκτες , διοίκηση και προπονητικό τιμ βρέθηκαν στο DISHCOTTO, όπου και απόλαυσαν τις γαστρονομικές  λιχουδιές του εστιατορίου,  παρακολουθώντας όλοι μαζί παρέα τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Μακάμπι Χάιφα.
 
Δεν έλειψαν μάλιστα και τα πειράγματα με τον Γιάννη Παντακίδη να βάζει και στοίχημα με τους συμπαίκτες του για την ανατροπή του ματς όταν και ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει μέσα στην Τούμπα με 0-2 από την Ισραηλινή ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές της ασπρόμαυρης ομάδας όχι μόνο να τον δικαιώνουν ισοφαρίζοντας σε 2-2 αλλά και να κερδίζουν το παιχνίδι με 3-2 δείχνοντας τον δρόμο και στην ομάδα του βόλεϊ.
 
Δεν ήταν και λίγοι οι αθλητές του ΠΑΟΚ που ταυτόχρονα παρακολουθούσαν από τα κινητά τους τον αγώνα βόλει μεταξύ της Σκρα Μπελχάτοφ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Από το τραπέζι απουσίαζε ο πρόεδρος του ΤΑΠ και αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ κ.Κωνσταντίνος Παισιάδης ο οποίος βρίσκονταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Θεσσαλονίκης.Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο κ.Αχιλλέας Τζήκας ο οποίος εκτός από μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ είναι και τιμ μάνατζερ της ομάδας, η κα. Κατερίνα Γιαννακοπούλου νομική σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΤΑΠ , και ο γιατρός της ομάδας κ.Λευκαδίτης Μάκης.
 
Παίκτες , διοίκηση και προπονητικό τιμ έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι, ίσως και λίγο «φουσκωμένοι» από το εξαιρετικό φαγητό του εστιατορίου, το οποίο όλοι μαζί θα επισκεφθούν πολύ σύντομα σε μια νέα συνάντηση που θα προγραμματιστεί από την διοίκηση.  Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ Παναγιώτη Σύμπα , Βαλεντίνο Παπαλάμπρου ιδιοκτήτες του  Café –BarRestaurantDishCottoστο Πανόραμα  για την φιλοξενία και το πολύ ωραίο δείπνο που ετοίμασαν στην ομάδα μας.
 
Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject