Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2022

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Δηλώσεις Σάκης Ψάρρας, Πέδρο Μολίνα (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη νίκη επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ:

 

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και ο τρόπος που ήρθε, παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ. Συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε ως ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλη την εβδομάδα στην ανάλυση που κάναμε βλέπαμε ότι μπορούμε να σταθούμε αρκετά καλά απέναντι στη Σύρο αλλά αυτό έπρεπε να μετουσιωθεί και σε πράξη. Στο τέλος του 1ο γύρου θα είμαστε στη 4αδα. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής στο final8 του κυπέλου. Μας περιμένει άλλο ενα δύσκολο παιχνίδι στην Ορεστιάδα και ξεκινάμε προετοιμασία αμέσως για αυτό το παιχνίδι. Η άοκνη προσπάθεια συνεχίζεται. Μπράβο και πάλι στους αθλητές μου. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και στην διοίκηση και κυρίως στους φίλους του βόλεϊ που αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας».

Ο ακραίος του Μίλων Πέδρο Μολίνα δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε για κάθε ενδεχόμενο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα, για εμένα, για το staff, για όλους. Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Ορεστιάδα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκουραζόμαστε μία μέρα και επιστρέφουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject