Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Ηλίας Κρεούζης, Δημήτρης Ριζόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε μετά την ήττα από το Μίλωνα με 3-1 σετ:


«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα που έπαιξε πάρα πολύ σωστά και καλά, εδώ σε αυτή την έδρα. Έχουμε διαφορετικούς στόχους, ο Μίλωνας είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξε μέσα στο παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την τακτική μας σε καμία περίπτωση, θεωρώ πως είναι ένα κακό παιχνίδι από εμάς, από το οποίο θα έπρεπε να πάρουμε παραπάνω πράγματα. Αυτό θα πρέπει να το δούμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια Ως απολογισμό του Α γύρου είμαστε σε γενικές γραμμές εντός των στόχων μας, θα ήταν καλό να είχαμε ακόμη 2-3 βαθμούς, ώστε να είμαστε ισόβαθμοι με τον Πήγασο, που μας πέρασε σήμερα κερδίζοντας τον ΟΦΗ. Στο β’ γύρο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτά που δεν κάνουμε σωστά και επειδή τελευταία δεν είχαμε κάποια καλή σειρά στην προπόνηση, λόγω υποχρεώσεων κάποιων παιδιών, αυτά θα ξεπεραστούν τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, από αυτό που δείξαμε σήμερα, το οποίο δεν ήταν αυτό που θέλαμε».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Είχαμε πει από την αρχή πως ο Μίλωνας μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος! Παίζουν πάρα πολύ ωραίο βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μίλωνας βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας κερδίσει σχεδόν όλες τις ομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δυστυχώς κάναμε δύο ήττες με άσχημες εμφανίσεις και πρέπει τώρα στη διακοπή να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε στο β’ γύρο να εμφανιστούμε καλύτεροι Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτή που εμφανίσαμε στα προηγούμενα. Μία ομάδα που μάχεται, παλεύει σε κάθε πόντο και παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς. Ο β’ γύρος είναι σίγουρα καλός για εμάς, έχουμε εδώ ομάδες μας που πρέπει να τις κερδίσουμε, αφού έχουμε πει πως πρέπει να παίρνουμε βαθμούς στην έδρα μας. Έχουμε δύο ματς με Φοίνικα Σύρου και Αριστοτέλη Σκύδρας, που για μένα πρέπει να τα πάρουμε».

Media







Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject