Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2022

Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας: Δηλώσεις Παναγιώτης Σδραυκάκης, Λάζαρο Τόρες (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε μετά την ήττα από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ:

 

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα αρχικά. Όσον αφορά το δικό μας παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ, από κει και έπειτα δεν είχαμε την υπομονή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αρκετά λάθη δεν επέτρεψαν να ξεδιπλώσουμε την τακτική που θα θέλαμε. Σχετικά με το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εύχομαι να είναι όλοι καλά σε θέματα υγείας και από κει και πέρα ο καλύτερος να κερδίζει και να προχωράει. Αυτός που χάνει, να αντέξει τις δυσκολίες που έχει και να εμφανιστεί πιο βελτιωμένος στον Β΄ γύρο».

Ο Κουβανός ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Λάζαρο Τόρες είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι, αρχικά για μένα, που μετά από καιρό με γραφειοκρατικά προβλήματα σχετικά με τα χαρτιά μου, έχω επιστρέψει στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα δουλεύουμε σκληρά ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παλεύει για κάθε πόντο και κάθε λύση στο παιχνίδι. Έχουμε μία καλή ομάδα που μπορεί να κάνει καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, έχουμε έναν προπονητή που μας βοηθάει κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να τον ακούμε και να αποκτάμε κίνητρο. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι, ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα και μεγαλύτερη εμπειρία. Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να πάρουμε ένα σετ. Σχετικά με το Β’ μισό του πρωταθλήματος θεωρώ ότι θα έχουμε καλή απόδοση και μέρα με τη μέρα θα δείξει πώς θα πάμε μέχρι το τέλος».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject