Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-01-2023

Ανδρέας Φράγκος: Ο αθλητής που πήρε 3 συνεχόμενα Σούπερ Καπ με διαφορετικές ομάδες (vid)

Rate this item
(0 votes)
Τη δική του ιστορία στις διοργανώσεις των Σούπερ Καπ έγραψε ο Ανδρέας Φράγκος. Ο θεσμός συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής και σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει 10 διοργανώσεις. Ο Ανδρέας Φράγκος κατάφερε μία μοναδική επίδοση και δεν είναι άλλη από την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Σούπερ Καπ σε διάστημα 12 ετών και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες.

 

Το 2010 το κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη όταν ήταν 19 ετών. Τον Δεκέμβριο του 2021 το κατέκτησε με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ και εφέτος με τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Φαίνεται με... πάει το Σούπερ Καπ μετά τους τρεις τίτλους. Μακάρι να με πάει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι αρκετά σημαντική νίκη αυτή για την ομάδα μου μετά από έναν δύσκολο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα. Επανερχόμαστε. Δουλεύουμε σκληρά. Είναι δύσκολο να φέρεις γρήγορα τα αποτελέσματα και παράλληλα να πρέπει να κάνει σκληρή προπόνηση. Παρά τις πολλές μετακινήσεις σταδιακά βρίσκουμε όλο και καλύτερο ρυθμό. Θα βελτιωθούμε και άλλο και πιστεύω πως θα είμαι απόλυτα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject