Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-01-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Δηλώσεις Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Ανέστης Δαλακούρας (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Ιταλός Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε μετά τη νίκη επί του Μίλωνα με 3-0 σετ:

 

«Ανησυχούσα πριν από αυτό το παιχνίδι, γιατί ο Μίλων είναι ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο βόλεϊ, ενώ και μετά τις διακοπές, είναι επικίνδυνο για μια ομάδα να χάσει το ρυθμό που έχει. Στις γιορτές δουλέψαμε πολύ στο γυμναστήριο, στη φυσική κατάσταση των παικτών, οπότε αυτοί οι τρεις παράμετροι έκαναν το σημερινό ματς ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ευτυχώς, παίξαμε καλά, ιδιαίτερα στο break point, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε».



Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μίλωνα και τον προπονητή του, για τη δουλειά που κάνει, το έργο που κάνει, σε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ. Κάνει φανταστική δουλειά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να βλέπουμε κι άλλες τέτοιες ομάδες, κι άλλους τέτοιους προπονητές, για να βγουν και παιδιά. Από εκεί και πέρα, ήμασταν σχετικά καλοί, κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, σερβίραμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ αυτές τις ημέρες, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Από εδώ και πέρα, δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες, ούτε λάθη, γιατί αρχίζουν τα νοκ-άουτ παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που είναι ευρωπαϊκό».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject