Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-01-2023

Ο.Φ.Η.: Κινητοποίηση των φίλων του συλλόγου για τον αγώνα με τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Rate this item
(0 votes)
Την συμπαράσταση του κόσμου του ΟΦΗ, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κηφισιά (Κυριακή 15/1, 5μμ) ζητάει με δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

Όπως τονίζει "θα ήθελα να ζητήσω απο τον κόσμο του ΟΦΗ να είναι δίπλα μας, σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας. Θέλουμε τη βοήθεια του, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, που τόσο χρειαζόμαστε", τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Και προσθέτει λέγοντας ότι "θέλουμε τη νίκη για αυτοπεποίθηση και βαθμούς. Περιμένουμε και την ενίσχυση της ομάδας, με παίκτες που έχουμε στοχεύσει. Το μυαλό μας, όμως  είναι 100% στο παιχνίδι. Εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε μια νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια".


To "παλατάκι" του ΟΦΗ στη σελίδα της CEV


Εφτασε και ...εκτός συνόρων, η χάρη του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (cev.eu), γίνεται αναφορά στο "παλατάκι" του ΟΦΗ, το οποίο φιλοξένησε τον τελικό του Ελληνικού Σούπερ Κάπ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με νικητή τον πρώτο.

Στο δημοσίευμα της επίσημης σελίδας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλει, γίνεται περιγραφή του αγώνα, που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject