Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-03-2023

Ο.Φ.Η. - Μπαρντακτζιάν: Προσπάθεια μέχρι το τέλος

Rate this item
(0 votes)
Ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος, τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για την παραμονή του στην Volley League, τονίζει ο πασαδόρος της ομάδας Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν, ενόψει του αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Volley League (Κυριακή 2/4, 17:00, ESAP-TV).

 

Όπως τονίζει ο αθλητής του ΟΦΗ "είμαστε απογοητευμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι, αλλα δεν θα σταματήσουμε, να προσπαθούμε, μέχρι και το τέλος. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τον Πήγασο, ο οποίος μας κέρδισε πριν απο μερικές εβδομάδες στο γήπεδο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη ρεβάνς και να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα".

Συγχαρητήρια σε Κηφισιά και ΑΕΚ

To TAA ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ συγχαίρει την ομάδα της Κηφισιάς, για την  κατάκτηση της 5ης θέσης στην Volley League και του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΚ για την άνοδο της στην Volley League, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Pre League.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject