Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-07-2023

Άθλος Ορεστιάδας: Η νέα υπεύθυνη μάρκετινγκ

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κα Ελένη Παναγοπούλου αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση της υπεύθυνης marketing του συλλόγου, για τη νέα σεζόν της Volleyleague 2023-2024.



H νέα υπεύθυνη marketing της ομάδας μας, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο παρελθόν εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών ως συνεργάτης Υφυπουργού, αλλά και στον Δήμο Αθηναίων.

Η κα Παναγοπούλου, με καταγωγή από  τον Βάλτο Ορεστιάδας και το Δραγώγι Ηλείας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2020, όταν και μετακόμισε στην Ορεστιάδα, ζει πλέον μόνιμα στην πόλη μας. 

Η αγάπη της κας Παναγοπούλου για τον τόπο μας την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς είναι μέλος πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει την Ελένη στην οικογένεια του συλλόγου και εύχεται υγεία, καλή δύναμη στο έργο της και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Άθλου Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject