Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-08-2023

A.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κώστα Στιβαχτή

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

 

Ο πολύπειρος πασαδόρος θα είναι ο «μαέστρος» της ομάδας των βορείων προαστίων αποτελώντας την ίδια στιγμή και τον αρχηγό των «κυανόλευκων».

Ο Κώστας Στιβαχτής μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Κηφισιά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που και την νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα της Κηφισιάς και θα συνεργαστώ με τους ίδιους προπονητές όπου υπάρχει εκτίμηση, αμοιβαίος σεβασμός και κοινή σκέψη για το παιχνίδι. Ξέρω ότι είμαστε μια καινούργια και νεανική ομάδα και ότι σαν αρχηγός πρέπει να βοηθήσω τα νέα παιδιά, για αυτό και θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί καθημερινά».

Ο αρχηγός της Κηφισιάς στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βλέποντας ότι οι περισσότερες ομάδες αλλάζουν και ενισχύονται είναι σίγουρο ότι θα μπούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Στόχος δικός μας είναι να παίξουμε το βόλεϊ που θέλουμε σαν ομάδα και να κρατήσουμε τουλάχιστον την θέση που κατακτήσαμε την περσινή χρονιά. Μία περσινή χρονιά που μας χάρισε μια θέση στην Ευρώπη, η οποία είναι μία πρόκληση για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε σαν ομάδα και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη υγεία και όμορφο βόλεϊ».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject