Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-08-2023

Άθλος Ορεστιάδας: Στην Ορεστιάδα ο Βραζιλιάνος “γίγαντας” Ρενάν Μπουιάτι

Rate this item
(0 votes)
Ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ, Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι άνοιξε τον «χορό» των αφίξεων στην Ορεστιάδα των νεοαποκτηθέντων αθλητών του Άθλου Ορεστιάδας.




Ο 33χρονος διεθνής διαγώνιος της Βραζιλίας, μετά από ένα μαραθώνιο ταξίδι Σάο Πάολο – Παρίσι- Αθήνα έφτασε με τη σύζυγό του Αντριάνα το βράδι του Σαββάτου 12/8 στην Αλεξανδρούπολη, από όπου ο υψηλότερος βολεϊμπολίστας στην ιστορία του Ελληνικού βόλεϊ, μετέβη οδικώς στην Ορεστιάδα, όπου εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι.


Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” το ζεύγος Μπουιάτι υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τσολακίδης και το μέλος του ΤΑΑ, Αθανάσιος Σπαθόπουλος.


Τις προσεχείς ημέρες ο Βραζιλιάνος γίγαντας (2.17μ) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενόψει της επίσημης έναρξης (21/8) της προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας για την νέα απαιτητική σεζόν της Volleyleague ανδρών 2023-2024, υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου προπονητή της ομάδας μας, Κριστιάν Τσιτιγκόι.









Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject