Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-08-2023

Πήγασος Πολίχνης: Άρχισε την προετοιμασία του

Rate this item
(0 votes)
Ο Πήγασος Πολίχνης, πραγματοποίησε στις 23/8 την πρώτη του προπόνηση με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να συγκεντρώνονται νωρίς το απόγευμα στο ΔΑΚ Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης".


Με αισιοδοξία και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της αντρικής ομάδας. Με εξαίρεση τον διεθνή Κουβανό αθλητή Yohan Leon που αναμένεται να είναι σύντομα στη Θεσσαλονίκη άπαντες παίκτες και προπονητές καθώς και με την παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Διονά και μελών της διοίκησης, ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας σεζόν Volley league 2023-24.

Η διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης καλωσόρισε νέους και παλιούς αθλητές, συνομίλησε μαζί τους ενώ έθεσε τους νέους στόχους και ενημέρωσε τους παίκτες σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν ενόψει της νέας περιόδου.

Τέλος, ευχήθηκαν σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δεσμεύτηκαν να είναι κοντά στους αθλητές σε ό,τι χρειαστούν. Όλοι μαζί, ενωμένοι, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες, μέσω της σκληρής δουλειάς αλλά πάνω από όλα της πίστης, με μοναδικό κοινό όραμα την εξέλιξη της ομάδας θα φτάσουν στην επίτευξη των φετινών στόχων.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Πήγασου Πολίχνης

 

pigasos5.jpgpigasos1.jpgpigasos3.jpgpigasos2.jpgpigasos4.jpgpigasos6.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject