Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-09-2023

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Άρχισε η προετοιμασία για πρωτάθλημα και Ευρώπη

Rate this item
(0 votes)
Περίπου δύο μήνες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σάκης Ψάρας έκανε το πρώτο προσκλητήριο στους αθλητές τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες αφίξεις όπως του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα έρθουν οι αθλητές που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

 

«Ξεκινάμε με όρεξη, κέφι και πολλές προσδοκίες τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στελεχώσαμε ένα ρόστερ βασιζόμενοι στην ίδια επιτυχημένη συνταγή των νέων παιδιών και ορισμένων έμπειρων. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα (σ.σ. 4αδα) και αν μπορούμε να προχωρήσουμε πιο ψηλά στην Ευρώπη. Αρχίζουμε το ταξίδι μας με όνειρα και ελπίδες και το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία. Τα υπόλοιπα θα τα βελτιώσουμε με τη δουλειά μας στο γήπεδο», δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρας.

 

milwn1.jpgmilwn2.jpgmilwn3.jpg

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject