Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2013

Στέλιος Καζαζης: «Πολύτιμο τρίποντο αν και μείναμε άδειοι από δυνάμεις»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση. Ήμουν ανήσυχος πριν τον αγώνα διότι η ομάδα μου άδειασε από δυνάμεις. Δώσαμε 9 αγώνες σε 27 ημέρες. Σε συνδυασμό με τις μετακινήσεις είναι πολλοί. Παράλληλα τις τελευταίες έξι ημέρες περάσαμε 52 ώρες μέσα στο πούλμαν. Στην τελευταία προπόνηση είχαν πέσει οι ρυθμοί μας Ευτυχώς η ομάδα διαχειρίστηκε σωστά τις τελευταίες της δυνάμεις και πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο. Χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση για να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο τρόπος που έχασε η Κηφισιά ήταν μία μεγάλη έκπληξη αλλά στον αγώνα με τη Νόλικο Μαασέικ θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτι δήλωσε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Στην κούραση από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη απέδωσε ο Αινείας Τζελάτης την μέτρια εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτης μετά και το τέλος του αγώνα δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από το οποίο κρατάμε μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που ήταν το ζητούμενο. Δεν ήταν τόσο η δυναμική του αντιπάλου όσο το ότι εμείς παίζαμε κόντρα στην κούραση από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφήνουμε πίσω την εμφάνιση και κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και προχωράμε».
 
Σε λίγα λεπτά δηλώσεις Στέλιου Καζάζη (προπονητής ΠΑΟΚ).
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject