Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2023

Δηλώσεις Καστελάνι - Τζούριτς: «Μπορούμε καλύτερα, πάμε για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Rate this item
(0 votes)

O κεντρικός του Ολυμπιακού Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι και ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζούριτς είπε:

 

O κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα την πρώτη εμφάνιση ως βασικός μετά από 12 χρόνια. Οι στόχοι του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν ποτέ. Εγώ έχω δείξει ποιος είμαι και τι μπορεί να κάνω. Επομένως όλοι μαζί οι παίκτες θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους. Αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλητός χρησιμεύουν για να βρούμε το ρυθμό μας. Πήραμε τους 3 πόντους που θέλαμε. Έχουμε κι άλλο περιθώριο βελτίωσης. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάσουμε κι άλλο επίπεσο και όταν γυρίσει ο Στερν θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα γίνουμε πιο δυνατοί ώστε να ανταπεξέλθουμε όχι μόνο στους εγχώριους τίτλους αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι είπε: «Αυτό που άλλαξε στο 21-19 του 1ου σετ ήταν η πίεση στο σερβίς μας. Εκεί πιέσαμε και γυρίσαμε τον αγώνα. Βγάλαμε τον πασαδόρο των αντιπάλων μας έξω από τα τρία μέτρα και χαλάσαμε το ρυθμό των αντιπάλων μας, ήρθε η μπάλα στο δικό μας γήπεδο και τελειώσαμε καθοριστικές φάσεις που γύρισαν το σκορ. Όταν υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα μας έχουμε καλό σερβίς και κερδίζουμε κόντρα μπάλες που μας δίνουν πόντους. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε σε έναν όμιλο στη Ρουμανία με τρεις αντιπάλους που έχουν τρία δυνατά ρόστερ. Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε μέρα έναν αγώνα και αυτή είναι η δυσκολία αυτού του προκριματικού ομίλου. Ωστόσο θέλουμε την πρόκριση και έχουμε δυνατό ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject