Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2023

Δηλώσεις Σιτιγκόι - Αλεξάκης: «Ξανά η ίδια ιστορία…» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Σιτιγκόι δήλωσε:

 

«Ξανά η ίδια ιστορία… Η νίκη είναι νίκη, αυτό μετράει και το ευχάριστο είναι πως πήραμε τους δύο βαθμούς. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε. Όπως είδαμε και στα ματς με Πήγασο και Καλαμάτα, παίζουμε πολύ καλά για δύο σετ, μετά κερδίζαμε 17-10 και χάσαμε το σετ. Αυτό συνέβη ξανά και ξανά και μιλάμε πλέον για δύναμη της συγκέντρωσης, αφού κάπου χάνουμε το μυαλό μας. Χάσαμε σήμερα και άλλο σημαντικό βαθμό, θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, αλλάζοντας αυτό που φταίει».

Αναφερόμενος με τα επικείμενα ματς κοντρα σε Ολυμπιακό (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) ο τεχνικός του Άθλου δήλωσε: «Θα προπονηθούμε σωστά και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν μέταλλο, ψυχή και καρδιά, να δείξουν ότι αξίζουν που βρίσκονται σε αυτή τη θέση και σε αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως αν δεν παίξεις καλά με αυτές τις ομάδες δεν έχεις καμία τύχη. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμά μας με σκληρή προπόνηση μέσα στην εβδομάδα».

Ο κεντρικός του Άθλου Νίκος Αλεξάκης είπε: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, Στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή μας, οι αντίπαλοι μας πίεσαν στο σερβίς και ίσως τους υποτιμήσαμε λίγο, αφού χαλαρώσαμε. Ευτυχώς στο ται μπρέικ κερδίσαμε 3-2. Η νίκη είναι νίκη, πήραμε 2 πάρα πολύ πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια και προχωράμε. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject