Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2023

Δηλώσεις Τσιτιγκόι - Μποζίδης: «Κάθε φορά καλύτερα»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόϊ και ο Παναγιώτης Μποζίδης δήλωσαν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 3-1 σετ:

 

«Ήθελα κάτι περισσότερο σήμερα, αλλά είχαμε μία άτυχη κατάσταση, καθώς δεν ήμασταν πλήρεις. Είχαμε τη δυνατότητα να πιέσουμε τον αντίπαλό μας, που ήταν κουρασμένος από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν είχε τόσο βάθος στον πάγκο. Ήξερα πως θα ήταν κάπως έτσι, αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τον καλύτερό μας επιθετικό, Ρενάν αφού χωρίς αυτόν είναι δύσκολο να κρατήσεις ψηλά το επίπεδο»

 

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Τσιτιγκόϊ είπε: Δεν μπορώ να συγκρίνω το περσινό με το φετινό ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς φέτος εγώ ζητάω περισσότερη πίεση στο παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει πως όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός η ο Παναθηναϊκός, ότι θα πρέπει να πηγαίνεις με το σκεπτικό πως θα χάσουμε. Όχι, εγώ τη νοοτροπία που θέλω να έχει η ομάδα είναι να τα δίνει όλα και να προσπαθεί για το καλύτερο που μπορεί».

 

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Παναγιώτης Μποζίδης είπε: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε σήμερα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Προσπαθώ πολύ σκληρά να συνδυάσω το βόλεϊ με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, γιατί το βόλεϊ είναι παράδοση στην οικογένειά μου και το αγαπώ πολύ. Το πιστέψαμε σήμερα, είδαμε ότι έβγαινε και προσπαθήσαμε» ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι πολλοί αθλητές από τον Έβρο παίζουν σε ομάδες εκτός του νομού, τόνισε: «Ο Άθλος είναι μία νεόχτιστη ομάδα, δεν έχει πολλά χρόνια που έχει ιδρυθεί, κάθε χρόνο τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Και δεν ξέρουμε ποτέ, κάποια στιγμή μπορεί να φτάσει και Ευρώπη. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Ο φετινός μας στόχος πάντως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε… Δεν ξέρω τι θα είναι αυτό, 6άδα, 5άδα 4άδα… ότι καλύτερο προκύψει και σίγουρα καλύτερο από πέρυσι».

 

 

 

 

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject