Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-11-2013

Τόρρες και Γκενς δεν προπονήθηκαν στην ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)
Με προβλήματα, που προέκυψαν από τον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ματς με την Λαμία, που θα γίνει στη Γλυφάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley Leauge. Δεν προπονήθηκαν ο Τζούλιαν Τόρες ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Ζόρντι Γκενς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο ισχίο.

Και οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Εθνικό. Ο Τόρες κατά την προσγείωση του μετά από άλμα ενώ ο Γκενς εξαιτίας της ολισθηρότητας του δαπέδου. Δεν εκφράζεται ωστόσο ανησυχία για την συμμετοχή τους στον αγώνα με τη Λαμία. Δεν γυμνάστηκε επίσης σήμερα ο Κυριάκος Καλαϊτσίδης λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Στη σημερινή προπόνηση σημειώθηκε και ένας απρόοπτος τραυματισμός. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος με μπάλα ο Γιάννης Μαντέκας χτύπησε σε ένα όργανο γυμναστικής και έσκισε το φρύδι του. Στη συνέχεια μετακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν τρία ράμματα.

Ο Γιώργος Κλαρούδας στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών μετά την ήττα στην Αλεξανδρούπολη που ήταν η παρθενική της ομάδας στη νέα σεζόν, επεσήμανε στους παίκτες τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Εθνικό και τους παρότρυνε να ξεχάσουν γρήγορα ό,τι συνέβη την Δευτέρα. «Συνεχίζουμε, πάμε ακόμη πιο δυνατά» τους είπε.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject