Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-11-2023

Δηλώσεις Ψάρρας - Μπάσης: «Δύσκολη η διαχείριση τεσσάρων στόχων» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την ήττα από τον Πήγασο στην Πολίχνη με 3-0:

 

«Συγχαρητήρια στον Πήγασο. Έπαιξε όπως έπρεπε και νίκησε δίκαια. Για μία ομάδα σαν τον Μίλωνα μάλλον αποδεικνύεται πως είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τέσσερις διοργανώσεις ταυτόχρονα. Εχουμε μπροστά μας αγωνιστικό Γολγοθά. Σε 5 εβδομάδες έχουμε να παίξουμε 10 παιχνίδια και έχουμε να διαχειριστούμε την κόπωση σωματική, ψυχολογική αλλά και την πίεση που ενδεχομένως έχουν ορισμένοι αθλητές. Για παράδειγμα ο Γιορντάνοφ. Πρέπει να ξεκουράζεται. Προσπαθήσαμε να του δώσουμε ανάσες αλλά δεν πήγε τίποτα καλά. Οι ήττες όπως η σημερινή είναι διδαχτικές. Είναι μία ήττα διδακτική που εμείς θα πάρουμε αυτά που πρέπει για να συνεχίσουμε. Οτι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ και ότι προκριθήκαμε στους 32 του CEV Cup είναι ακριβώς το πρόβλημα μας σήμερα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ανάλυση των λαθών και να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα με την αυστριακή ομάδα την Τετάρτη στην έδρα μας. Εάν προκριθούμε θα είναι μία διαχρονική επιτυχία για το σωματείο του Μίλωνα».


Ο κεντρικός του Μίλωνα Αχιλλέας Μπάσης δήλωσε: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολος αγώνας εδώ. Θέλαμε να είχαμε συγκέντρωση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Προηγηθήκαμε στην αρχή. Ο Πήγασος έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια έπαιζε καλύτερα όσο περνούσε ο αγώνας. Δεν ήταν καλή εικόνα αυτή για μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς να περάσει έτσι. Κοιτάμε μπροστά τον ευρωπαϊκό αγώνα με τους Αυστριακούς για το CEV Cup. Ξέραμε πως θα έχουμε πολλούς αγώνες εφέτος. Ο Πήγασος έπαιξε πολύ καλά. Διαστημικά θα έλεγα. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και ειδικά την Τετάρτη με τους Αυστριακούς».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject