Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-11-2023

Δηλώσεις Τσιντιγκόι - Μπέικ: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Σιτιγκόι είπε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ:

 

«Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, μολονότι ο διαγώνιός μας Ρενάν, δεν ήταν 100% έτοιμος, λόγω του θέματος υγείας που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε καλά, αλλά στα κρίσιμα σημεία στη λεπτομέρεια, κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας στοίχισαν. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ ποιοτικές και περιμένουν το λάθος του αντιπάλου για να τον τιμωρήσουν. Από την άλλη δεν πιέσαμε στο σέρβις όσο θέλαμε και εκεί  οι φιλοξενούμενοι μας έβαλαν λίγο δύσκολα. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά τελικά κρατάμε ό,τι ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς.

Σχολιάζοντας τα πολλά χαμένα σερβίς στο παιχνίδι του Άθλου Ορεστιάδας ο Σιτιγκόι τόνισε: «Ειδικά στο 4ο σετ χάσαμε 10 η 11 σερβίς και είναι σαν να ξεκινάμε το παιχνίδι από 0-11. Παρόλα αυτά καταφέραμε ισορροπήσαμε το σετ, πήγαμε μέχρι τον 20ο πόντο μαζί, αλλά από κει και πέρα κάναμε λάθη τα οποία μας κόστισαν. Πρέπει στα σημαντικά παιχνίδια με τέτοιες ομάδες να παίζεις ως ομάδα. Ορισμένες φορές κάποιοι ίσως έπαιξαν περισσότερο για το εγώ τους, ώστε να φανούν και να κάνουν τη διαφορά, ωστόσο αυτό πάντα δεν βγαίνει ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Θα ακολουθήσουμε την τακτική μας ως ομάδα και θα τη “χτίσουμε” έτσι, ώστε μέρα με τη μέρα να είμαστε καλύτεροι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Είμαι αισιόδοξος, αυτά τα παιχνίδια έρχονται σε καλή στιγμή γιατί με Μίλωνα και ΠΑΟΚ στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε τις 4 κορυφαίες ομάδες,  και αυτό είναι πολύ καλό τεστ για εμάς. Είμαστε καλή και σκληρή ομάδα. Θα πάμε να δείξουμε τι αξίζουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, αρκεί να μην κάνουμε “παιδικά” λάθη που μας στοιχίζουν».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικ δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε σήμερα και ελπίζω πως στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό θα κερδίσουμε».
Αναφερόμενος στο πάθος που έχει στο παιχνίδι του, όπως φάνηκε και σήμερα ο Μπέικ είπε: Παίζω πάντα έτσι ως αθλητής, «Βάζω» όλο το κορμί,  το μυαλό μου την ενέργειά μου στο γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι φίλαθλοι της Ορεστιάδας, με βοηθάνε. Ελπίζω ότι αυτό σήμερα ήταν ένα βήμα για να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Για το επόμενο, εκτός έδρας ματς με τον Μίλωνα δήλωσε: «Προχωράμε βήμα βήμα, παίξαμε καλά για 4 αγωνιστικές, προσπαθούμε πάντα και ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject