Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2023

Άγγελος Μανδηλάρης: «Πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς για να αποκλείσουμε τον Μίλωνα»

Rate this item
(0 votes)
To καλοκαίρι του 2023 ο Άγγελος Μανδηλάρης στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονήσεων που χρειάζονταν για να διατηρείται σε φόρμα έκανε προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη.

 

Στη συνέχεια έκλεισε συμβόλαιο με την αυστριακή SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ και σήμερα 21/11/23 έφτασε στην Ελλάδα με την αποστολή της αυστριακής ομάδας για να αγωνιστεί κόντρα στο Μίλωνα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup.

 

O 25χρονος διεθνής διαγώνιος ξεκίνησε την καριέρα του στο μπιτς βόλεϊ κάνοντας παράλληλα τις σπουδές του στις ΗΠΑ και στα πανεπιστήμια του Μπάρτον και του Μπολ Στέιτ. Τη σεζόν 2022-23 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία στη σάλα και την ιταλική Ντόνα ντι Πιάβε και από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ.

 

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα για να παίξω με την ομάδα μου έναν κρίσιμο και δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα. Πήγαμε καλά στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε για το πρωτάθλημα. Παίξαμε καλά και δείξαμε πως βρίσκουμε το ρυθμό μας. Εχουμε πολλές δυνατότητες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλαμπ. Έχω άξιους συμπαίκτες και πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό σε αυτή τη σειρά των αγώνων», είπε ο Άγγελος Μανδηλάρης στο volleyleague.gr.

 

Όσο για τις συμβουλές που δίνει στους συμπαίκτες του λέει: «Τους λέω πως ο Μίλων έχει πολύ καλή ομάδα. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις αναλύσεις που κάνει το προπονητικό τιμ, αλλά τους λέω και για το γήπεδο που είναι πολύ ιδιαίτερο ειδικά για τους ακραίους. Γενικά και στην Αυστρία παίζουμε σε γήπεδα που δεν είναι πολύ μεγάλα οπότε είμαστε συνηθισμένοι. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται ως βασικό αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου είναι έτοιμοι να προσφέρουν γιατί έχουμε πολλούς αγώνες και όλοι χρειάζονται και είναι χρήσιμοι. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε προβλήματα και θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες. Αγωνιστικά όλα θα κριθούν από την πίεση του σερβίς. Πρέπει να πιέσουμε πολύ στο σερβίς για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

20-11-2023 - CEV Cup: Έρχεται ανεβασμένη η Μπλέιμπουργκ για τον αγώνα με τον Μίλωνα

01-11-2023 - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Η SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ του Μανδηλάρη αντίπαλος στη φάση των «32» του CEV Cup

01-11-2023 - Ιστορικές στιγμές για τον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων καθώς κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «32» του CEV Cup

25-10-2023 - Έγραψε ιστορία ο Μίλωνας με την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject