Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-01-2024

Ολυμπιακός: Η αποστολή της χρονιάς στην Άγκυρα, αισιοδοξία Παγιένκ, βαριά ήττα Ζιράτ

Rate this item
(0 votes)
Την Τετάρτη (17/1 στις 19:00), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Champions League στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης του Α ομίλου Ζιράτ Μπάνκ. Μετρώντας 6 βαθμούς (όσους και η Ζάκσα)ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την στην Άγκυρα την τουρκική ομάδα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στη βαθμολογία 13 βαθμούς έχει η Ζιράτ και 5 η Ροζελάρε και ο Ολυμπιακός με νίκη - τρίποντο θα εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «12» του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο διεθνής μπλοκέρ του Ολυμπιακού Αλεν Παγένκ, δήλωσε: «Η πορεία μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται. Μπροστά μας, την Τετάρτη, έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League. Εχουμε έξι βαθμούς και παίζουμε με την ισχυρή Ζιρράτ στην Τουρκία. Εχουμε ακόμα ευκαιρίες να προχωρήσουμε, να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Οπότε, θα πάμε στην Τουρκία και θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για την ομάδα».

Στο μεταξύ, η Ζιράτ γνώρισε συντριπτική ήττα με 3-0 (25-16, 25-17, 25-21) για το τουρκικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο και έμεινε στους 34 βαθμούς στη βαθμολογία της Εφελέρ Λίγκι, έναντι 42 βαθμών της Χάλκμπανκ και 40 της Φενέρ ενώ η Αρκάς είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject