Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-01-2024

Η πρωινή προπόνηση του Μίλωνα στο «στολίδι» της Ναντ πριν την επική μάχη (16/1, 21:00)

Rate this item
(0 votes)
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Μίλωνα ενόψει του αποψινού (21:00 ΕΡΑΣΠΟΡ) αγώνα κόντρα στην Ναντ, στον επαναληπτικό αγώνα για το CEV Cup.



Οι παίκτες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν για 45 λεπτά και παράλληλα να δοκιμάσουν ορισμένα επιμέρους τακτικά θέματα στο παιχνίδι τους. Μετά το τέλος ακολούθησε βίντεο με έμφαση στο τρόπο ανάπτυξης της Ναντ, ειδικά με την προσθήκη του βασικού ακραίου Ματθίς Ενό, γιο του προπονητή Ούμπερτ Ενό.

Από την πλευρά του Μίλωνα, επιστρέφει ο Τίμοφι Πολουγιάν που είχε απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα, έστω και αν νιώθει μικροενοχλήσεις.


Γήπεδο-στολίδι


Άπαντες εντυπωσιάστηκαν από την λειτουργικότητα αλλά και την εικόνα του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί το βραδινό παιχνίδι Ναντ – Μίλωνας. Πρόκειται για το “Salle Sportive Métropolitaine” χωρητικότητας 3.650 θεατών το οποίο πλέον έχει χρήση μόνο για αγώνες βόλεϊ. Μέχρι πριν ενάμιση χρόνο το χρησιμοποιούσε η ομάδα μπάσκετ που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά πλέον γίνονται προπονήσεις από την ομάδα της Ναντ στο βόλεϊ αλλά και τα εφηβικά τμήματα. Κάθε καλοκαίρι χρησιμοποιείται ως συναυλιακός χώρος.


Πολλά τα ντεσιμπέλ


Οι φίλαθλοι της Ναντ δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ωστόσο η ακουστική του κλειστού αυξάνει τα ντεσιμπέλ από τις φωνές των περίπου 2000 θεατών που κατά μέσο όρο δίνουν το παρών σε κάθε αγώνα. Το γήπεδο βρίσκεται σε προάστιο της πόλης περίπου 15 λεπτά από το κέντρο και είναι ένα από τα τέσσερα υπερσύγχρονα κλειστά γυμναστήρια που χρησιμοποιούν ομάδες βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ.


Ολυμπιακοί Αγώνες


Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, η Ναντ θα φιλοξενήσει κυρίως τουρνουά ποδοσφαίρου και οι βοηθητικοί χώροι του “Salle Sportive Métropolitaine” θα μετατραπούν σε κέντρα παραγωγής και οργάνωσης των τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και σε αίθουσες Τύπου.


Πηγή: www.ertsports.gr Γιάννης Ράνιος

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

 

 

 

54.jpg53.jpg56.jpg51.jpg50.jpg57.jpg59.jpg58.jpg55.jpg52.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject