Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-11-2013

Το πεντάστερο Αlkyon Resort Hotel & Spa χορηγός του Παμβοχαϊκού

Rate this item
(0 votes)
Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία χορηγίας με το Αlkyon Resort Hotel & Spa. Το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας θα στηρίξει τις προσπάθειες του Παμβοχαϊκού για τα 2 επόμενα χρόνια.
 Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ευχαριστεί θερμά το Alkyon Resort Hotel & Spa για την επέκταση του χορηγικού προγράμματος έως το 2015, καθώς και την άριστη συνεργασία των προηγούμενων ετών. 
 
Το προφίλ του Alkyon Resort Hotel & Spa
 
Το πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων. 
 
Στις κύριες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, κάτω από επιβλητικό αίθριο, βρίσκονται οι φιλόξενοι χώροι υποδοχής, ξεκούρασης, εστίασης και διασκέδασης. Οι νέες υπερπολυτελείς σουίτες, Junior, Executive, Presidential, Deluxe και Royal καθώς και όλα τα δωμάτια Standard, Superior και Executive συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ, τα ευρύχωρα διαμερίσματα και οι μεζονέτες προσφέρουν μοναδική άνεση για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές. 
 
Το πολυτελές κέντρο υγείας & ευεξίας ‘Spa Center’ προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.
 
Με τη φροντίδα των έμπειρων αισθητικών συμβούλων του Spa Center προσφέρονται επιλεγμένα ημερήσια πακέτα και πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα από μια πλούσια γκάμα περιποιήσεων όπως, Yδροθεραπείες, Θεραπείες Αισθητικής, Λιπογλυπτικής, Μασάζ, Ολιστικές Θεραπείες Ευεξίας, Υπηρεσίες Περιποίησης Άκρων, Μανικιούρ – Πεντικιούρ ενώ, όλες οι περιποιήσεις και οι θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προϊόντα spa και αισθητικής της PHYTOMER. 
 
Επιπλέον, το Alkyon Resort Hotel & Spa διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. 
 
Η προνομιακή του θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους, όλες τις εποχές του χρόνου.
 
Alkyon Resort Hotel & Spa
200 06 Vrahati Corinthos
www. alkyonhotel.gr
Tel +30 27410 52010
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject