Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-11-2013

Αντρέι Κράβαρικ: «Σέβομαι την απόφαση του προέδρου»

Rate this item
(0 votes)

O Αντρέι Κράβαρικ μίλησε στο volleyleague.gr για το διαζύγιο του με τον Άρη και για την επόμενη μέρα της προπονητικής του καριέρας.

«Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης του Άρη και του προέδρου Θωμά Γιώτα και εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη. Είμαι άνθρωπος που καταλαβαίνει τις ισορροπίες που υπάρχουν όταν αυτές οι ομάδες κάνουν ήττες και ειδικά στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Κακά τα ψέμματα όταν κάνεις έξι ήττες σε επτά αγώνες με όποιο υλικό και να έχεις όλοι έχουν ευθύνη, προπονητής, παίκτες και διοίκηση. Συμφωνώ άλλωστε με την δήλωση του Θωμά Γιώτα. Αυτό που με τρώει και με στεναχωρεί είναι ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς στους αγώνες με τη Νίκη Αιγινίου, την Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ και να είχαμε τώρα 10 βαθμούς. Με τη Νίκη προηγηθήκαμε 2-0 σετ και νικήσαμε 3-2, με την Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ προηγηθήκαμε 2-1 και χάσαμε τους αγώνες μέσα από τα χέρια μας. Σίγουρα χρειάζονταν λίγο περισσότερο θάρρος και λίγη τύχη».

Θεωρείς πως ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση;

«Απάντησα μετά το ματς που είπα πως αυτή η ομάδα της έφτασε στα όρια της».

Δοκιμάσατε έναν κεντρικό και έναν πασαδόρο. Θα αποκτηθεί κάποιος από τους δύο;

«Αυτό είναι πλέον θέμα της διοίκησης».

Στην Εθνική Σλοβακίας θα συνεχίσεις ως Β΄προπονητής στη νέα εποχή του Φλάβιο Γκουλινέλι τον οποίο είχες προπονητή στον Ηρακλή;

«Οχι, δεν θα συνεχίσω στην Εθνική Σλοβακίας. Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μου προτάθηκε να αναλάβω πρώτος προπονητής την Εθνική Σλοβακίας. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ένιωσα όμως πως δεν έτοιμος να αναλάβω τέτοια ευθύνη και αρνήθηκα. Ο κύριος Γκουλινέλι θα έχει το δικό του επιτελείο».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject