Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2013

Ράιλι Μακίμπιv: «Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία με κορυφαίους Αμερικανούς»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Ράιλι Μακίμπι είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Ο Αμερικανός πασαδόρος δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα πολύ οργανωμένο  σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά και η ενσωμάτωση μου στην ομάδα έγινε πολύ γρήγορα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στον ΠΑΟΚ και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την αρχή. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της . Σίγουρα χρειάζομαι κάποιο χρόνο προσαρμογής αλλά στο διάστημα της διακοπής που ακολουθεί θα έχουμε όλο το χρόνο για να δουλέψουμε όλοι μαζί».
 
Όσο για το πώς βρήκε τα πράγματα στον ΠΑΟΚ και εάν αποτελεί κίνητρο στην καριέρα του ότι πολλοί συμπατριώτες του ξεκίνησαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και διέγραψαν εξαιρετική πορεία στη συνέχεια ο νέος Αμερικανός μαέστρος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει σημαντική ιστορία με κορυφαίους Αμερικανούς αθλητές  (Στάνλει ,Σάλμον, Χάνσεν) που πέρασαν από το σύλλογο και έκαναν μεγάλη καριέρα και είναι ευκαιρία για μένα να ακολουθήσω τα βήματα τους».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject