Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2014

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Καθοριστικό το διαιτητικό video» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του Α΄ ημιτελικού και τη νίκη επί του Γ.Σ.Λαμία με 3-0 σετ που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση...
«Eίχαμε πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά δηλαδή, το σερβίς, το μπλοκ και την επίθεση. Μας έδωσε μια νίκη καθαρή και δίκαιη. Κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα το παιχνίδι με τις «κόντρα μπάλες», δεν το εκτελούσαμε κάποιες φορές όπως έπρεπε αλλά πήραμε μια καθαρή νίκη».
 
Για τον αυριανό τελικό ο τεχνικός του Φοίνικα είπε:
 
«Κάθε τελικός έχει την δική του σημασία. Εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη αύριο».
 
Για το αν έχει προτίμηση στον αντίπαλο:
 
«Είναι δύο σπουδαίες ομάδες με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, άρα δεν μπορούμε να έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».
 
Αν το διαιτητικό βίντεο έπαιξε ρόλο στην ροή του σετ:
 
«Η απόφαση αυτή ίσως άλλαξε την ροή του δεύτερου σετ. Θα είχε δημιουργηθεί μια διαφορά τριών πόντων. Ξέρετε ότι μετά από εκείνο το σημείο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Άρα το βίντεο είναι ένα απαραίτητο όπλο των ομάδων και αν μπορεί η Λίγκα σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της NOVA 8α είναι ό,τι καλύτερο».
 
 
 
 
 
 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject