Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2014

Χαμηλοί τόνοι και δουλειά στην πρώτη προπόνηση του ΑΟ Κηφισιάς

Rate this item
(0 votes)
Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Αυγούστου έγινε στο Ζηρίνειο η πρώτη συγκέντρωση του Α.Ο.Κηφισιάς εν όψει της νέας σεζόν στη Volleyleague ΟΠΑΠ. Οι αθλητές συγκεντρώθηκαν υπό τον προπονητή της ομάδας Κώστα Αρσενιάδη και έδειξαν από την αρχή όρεξη για δουλειά. 
 

Το παρών έδωσαν οι Πέτρος Κυπριανός, Κώστας Ταμπουρατζής, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ίων Χατζηπροδρόμου, Γιώργος Κάπελλας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Μάρκου, Νίκος Σπανός, Γιάννης Κόντος και Βαγγέλης Σπύρου.

Απόντες ήταν οι Δημήτρης Νικολάκης,  Ζόραν Γιοβάνοβιτς και Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο Ισπανός ακραίος, Μάριο Φερέρα έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του συλλόγου και αναμένεται στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός (30.5.1998) πασαδόρος Νίκος Γαβριήλ που έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην ομάδα των εφήβων και των παίδων.

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Η διοίκηση ήταν άψογη αυτά τα χρόνια και δεν χρωστάει σε κανέναν, γι αυτό και δεν έχουμε σπουδαία οικονομικά προβλήματα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Δεν πρέπει να μας παραπλανεί η περσινή πορεία μας και η 3η θέση, αν και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στους 3 ή 4 ξένους, αλλά θα αρκεστούμε στους δύο. Με τον Φερέρα υπάρχει προφορική συμφωνία και τον περιμένουμε στην Ελλάδα».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject