Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-09-2014

Ανακοίνωση του Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός για την δικαστική διαμάχη με τον Στάθη Ντονά

Rate this item
(0 votes)
To T.A.A.Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δικαστική διαμάχη με τον Στάθη Ντονά. Η ανακοίνωση:
«Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο για τα εξής: Ως γνωστόν, την προηγούμενη Πέμπτη ο κ. Αθλητικός Δικαστής εξέτασε το αίτημα του Παναθηναϊκού για άρση της απαγόρευσης μετεγγραφών λόγω παλαιότερης οφειλής προς τον κ. Ντονά. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής ανέβαλε την απόφασή του και για να ικανοποιήσει το αίτημά μας ζήτησε να καταθέσουμε ποσό 15.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουμε 2 συναλλαγματικές που θα κάλυπταν την υπόλοιπη οφειλή ως τον Απρίλιο του 2015. Αυτά τα ικανοποιήσαμε στο ακέραιο.
Παρόλα αυτά, στη νέα σημερινή συνεδρίαση ο κ. Ντονάς αρνήθηκε τη πρόταση του κ. Αθλητικού Δικαστή και προέβαλε νέες απαιτήσεις. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε για λόγους που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε νέα αναβολή για αύριο Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Θεωρούμε δεδομένο ότι αύριο θα δικαιωθούμε οριστικά, γιατί απλούστατα ο Παναθηναϊκός είναι άψογος στις υποχρεώσεις του και ήρθε η ώρα επιτέλους αυτό να γίνει σεβαστό.
Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πρώτα απ’ όλα απέναντι σε όλο το Ελληνικό βόλεϊ. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στους πάντες ότι ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται ούτε εμπαίζεται από κανέναν».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject