Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-09-2014

O Φοίνικας Σύρου 3-0 την Κηφισιά στο πρώτο φιλικό στο Ζηρίνειο

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Α.Ο.Κηφισιάς με 3-0 σετ στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχουν προγραμματίσει στο Ζηρίνειο.
Το δεύτερο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 16.30 στο Ζηρίνειο. Ο Φοίνικας έδειξε αρετές σε υποδοχή και μπλοκ ενώ από την Κηφισιά αγωνίστηκε ο Γιοβάνοβιτς που σήκωσε και το βάρος των επιθέσεων. Οι δύο προπονητές θα κάνουν δηλώσεις αύριο μετά το δεύτερο φιλικό. «Είναι το πρώτο φιλικό για την ομάδα μου. Είναι πολύ νωρίς. Δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα δουλεύει καλά και βάζει τις βάσεις για να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες», είπε ο διεθνής λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Νικήτας Εφραιμίδης.
Δεν έπαιξαν από τον Φοίνικα οι Αρβανίτης, Ρούσης, Βελέντζας.
Τα σετ: 0-3 (18-25, 25-27, 17-25)
Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Αρσενιάδης): Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Φερέρα, Παπαγγελόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Χατζηπροδρόμου, Κούνας, Κόβαλτσουκ.
Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ζάρκο Παβλίσεβιτς): Ντάμποβιτς, Ντόκιτς, Λάππας, Χαραλαμπίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Πλάνιτς / Εφραιμίδης (λ), Παναγιώτης.Παπαδόπουλος, Μουρούτης.
 
kif-foin1.jpgkif-foin3.jpgkif-foin2.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject