Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2014

Κάρσον Κλαρκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου»

Rate this item
(0 votes)
Κωνσταντινούπολη: Αντώνης Πατσούρας (TAA Oλυμπιακός)
Μετά από 12,5 ώρες ταξίδι από το Λος Άντζελες και τρεις ώρες «ταξίδι» στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης ο Κάρσον Κλαρκ έφτασε στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Ολυμπιακός και ενσωματώθηκε με τη νέα του ομάδα.
Ο Κάρσον Κλαρκ αφού είδε τους συμπαίκτες του να προπονούνται παρά την ταλαιπωρία θέλησε να βάλει τα προπονητικά του ρούχα και να κατέβει και αυτός στην σάλα της προπόνησης.
 
Ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε αλλά φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μας μίλησε για το νέο στοίχημα της ζωής του.
 
«Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό από συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, τον Χοφ αλλά και τον Στάνλεϊ, που έχουν παίξει για χρόνια στην Ελλάδα. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Είμαι περήφανος που θα παίξω σ' αυτή την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Κάρσον και συνέχισε: «Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα αλλά έχω ακούσει πως είναι ένα υπέροχο μέρος. Ανυπομονώ να την επισκεφτώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από τους πρώην συμπαίκτες μου έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για την αξία της». Ο Αμερικανός «αποκάλυψε» πως γνωρίζει τον Κώστα Προύσαλη από την θητεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα όταν εκείνος έπαιζε στην Μονπελιέ και ο Προύσαλης στην Ναρμπόν: «Τον θυμάμαι. Είναι πολύ καλός και γρήγορος πασαδόρος. Είμαι σίγουρος πως θα συνεργαστούμε άψογα». Ο Κλαρκ δεν έκρυψε την χαρά του που θα παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Θυμάμαι πως είναι η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Δεν έχω παίξει ξανά και ανυπομονώ να παίξω κόντρα σε ομάδες όπως είναι η Καζάν». Ο Αμερικανός όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στον αγώνα με την Γαλατασαράι.
 
Έτοιμος ο Ολυμπιακός
 
Το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στην Κωνσταντινούπολη η ομάδα του Ολυμπιακού η οποία από το Σάββατο έως την Δευτέρα θα δώσει το παρών στο σπουδαίο τουρνουά «Paidar Demir» το οποίο διοργανώνει η Γαλατασαράι και συμμετέχει η Χάλκμπανκ και η ΙΒΒ. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη προπονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο που θα «φιλοξενηθούν» οι αγώνες και το Σάββατο στις 18:00 θ' αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι. Στις 16:00 το τουρνουά ανοίγει με τον αγώνα της Χάλκμπανκ με την ΙΒΒ.
 
 
 
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Σάββατο 27/9
16.00: Χάλκμπανκ - ΙΒΒ
18.00: Γαλατασαράι - Ολυμπιακός
Κυριακή 28/9
16.00: Χάλκμπανκ - Ολυμπιακός
18.00: Γαλατασαράι - ΙΒΒ
Δευτέρα 29/9
16.00: Ολυμπιακός - ΙΒΒ
18.00: Γαλατασαράι- Χάλκμπανκ
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject