Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-10-2014

Πένθος στον Παμβοχαϊκό για τον Θύμιο Κανελλόπουλο

Rate this item
(0 votes)
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός μετά την ανακοίνωση του προγράμματος League Cup «Νίκος Σαμαράς» την 17, 18 και 19/10/2014 από την διοργανώτρια αρχή Volleyleague, συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα 13/10/2014 και ώρα 21:00 με μοναδικό θέμα: Απόδοση τιμών στον εκλιπόντα Θύμιο Κανελλόπουλο, μέλος της οικογένειας του Παμβοχαϊκού και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Προκειμένου ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος, φίλου και μέλους της οικογένειας του Παμβοχαϊκού και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη διεξαγωγή της πρώτης επίσημης αθλητικής παρουσίας της ομάδας στο Κλειστό Στάδιο Γ. Τριαντάφυλλος το Σάββατο 18/10/2014 και ώρα 19:00, αποφάσισε ομόφωνα το εξής: 
 
1. Τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος. 
 
2. Απονομή τιμητικής πλακέτας για τη σημαντική προσφορά του, στην οικογένεια του εκλιπόντος από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
3. Κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι παίκτες θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο. 
 
4. Απόδοση ανθοδέσμης από τον αρχηγό της ομάδας, στην οικογένεια του προς τιμήν του εκλιπόντος. 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject