Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2014

Γκολίτσης: «Χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή»

Rate this item
(2 votes)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Μ.Ε.Ν.Τ. ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ: Η ΜΕΝΤ ετοιμάζεται για το παρθενικό ταξίδι στην Volleyleague και ο προπονητής της Σπύρος Γκολίτσης που τα τελευταία 11 χρόνια προετοιμάζονταν για αυτή τη στιγμή μίλησε για το ταξίδι στην επαγγελματική κατηγορία αλλά και την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό:
 
 «Είμαστε έτοιμοι και το δείξαμε και στο Λιγκ Καπ. Είναι καλό που ξεκινάμε με εντός έδρας αγώνα και μάλιστα με μία παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού βόλεϊ. Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, αλλά δεν έχουμε και τη δυνατότητα να πούμε πως κάποιος αντίπαλος είναι αδύνατος, όπως κάναμε πέρυσι στην Α2». 
 
Ποιος είναι ο στόχος της MENT;
 
«Ήρθαμε στη Volleyleague για να μείνουμε. Χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή. Στόχος μας είναι η παραμονή και σε δεύτερο χρόνο θέλουμε να καθιερωθούμε. Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτό δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να έχουμε δυνάμεις και αντοχές. To ιδανικό για μας θα είναι να μπούμε στην 8αδα ή να μπούμε στα πλέι άουτ με αβαντάζ». 
 
Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της ΜΕΝΤ; 
 
«Συμπαγής και ομοιογενής ομάδα. Αυτό θέλω να παρουσιάσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Οι δύο ξένοι μας είναι ποιοτικοί και οι Έλληνες πολύ καλοί και αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες. Ακόμα και ο Γκόρτσανιουκ που ήρθε τελευταίος στην ομάδα έχει κιόλας προσαρμοστεί. Ευχαριστιέμαι και για τα παιδιά που είμαστε μαζί στην Α2 τα 3-4 τελευταία χρόνια και ξέρω πόσο πολύ θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία στην Volleyleague». 
 
Ποια είναι η εκτίμηση σου για τον Παναθηναϊκό; 
 
«Είδα τα βίντεο των αγώνων του Λιγκ Καπ. Είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες σε σημεία κλειδιά. Ο Στιβαχτής έχει δώσει διαπιστευτήρια στην κατηγορία και διαχειρίζεται καλά την πίεση. Ο διαγώνιος είναι ψηλός και δυνατός και οι κεντρικοί του Παναθηναϊκού πολύ δυνατοί και έμπειροι. Σε σερβίς και μπλοκ και θα κριθεί κυρίως η μεταξύ μας αναμέτρηση».
 
 Ποιο είναι το φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος; 
 
«Χωρίς αμφιβολία φαβορί είναι ο Ολυμπιακός» Ποιοι θα τον απειλήσουν έχοντας και τον πρώτο λόγο για την 4αδα; «Ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ίσως ο Παμβοχαϊκός και η ΑΕΚ. Η πορεία των ομάδων δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά και από τα οικονομικά και τα διοικητικά της κάθε ομάδας».
 
 Κόσμο θα έχετε στα εντός έδρας παιχνίδια;
 
 «Το γυμναστήριο μας θα είναι γεμάτο συνέχεια. Ο κόσμος του βόλεϊ μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Το εισιτήριο με τον Παναθηναϊκό θα κοστίζει 6 Ευρώ».
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject