Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-10-2014

Ο Ολυμπιακός 3-0 την Κηφισιά σε φιλικό στο Ρέντη

Rate this item
(0 votes)
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη απόψε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ την Κηφισιά.
Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Αυστρία (5/11) απέναντι στην Ποζονίλιτσα αλλά προηγουμένως το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα.
Ο Δημήτρης Καζάζης δεν χρησιμοποίησε τους Χριστοφιδέλη, Γιούρισιτς αλλά έπαιξε στο 2ο και στο 3ο σετ ο Νίκος Σμαραγδής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και 4ο σετ το οποίο έληξε 20-18 υπέρ του Ολυμπιακού.
Ο Α.Ο.Κηφισιάς προετοιμάζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Γλυφάδα. Προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών οι Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, ενώ απουσιάζει και ο Νικολάκης.
Τα σετ: 25-19, 26-24, 25-19.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Πελεκούδας, Τακουρίδης, Μαρούλης, Κλαρκ, Σωτηρίου, Ντιάσκοφ / Στεφάνου (λ), Σμαραγδής, Τζελάτι, Κοκκινάκης.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Όστιν, Κόβαλτσουκ, Φερέρα, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κόντας Κυπριανός.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject