Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-11-2014

Γιάννης Τακουρίδης: «Διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση των αυστριακών»

Rate this item
(0 votes)
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Αυστρία έχοντας θετική συγκομιδή από την εμφάνιση της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αλήθεια πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πάση θυσία τον αγώνα χωρίς απώλειες βαθμών ώστε να παλέψουν με την Φριντρισχάφεν τη δεύτερη θέση. Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιάννης Τακουρίδης που ξεκίνησε βασικός κεντρικός και στα τέσσερα σετ είπε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και το τρίποντο. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος και εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας σε σχέση με τις δυνατότητες που ξέρουμε πως έχουμε ως ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε τον αγώνα με μοναδική απώλεια ένα σετ».

Ο αντίπαλος σας παρουσιάστηκε πιο δυνατός ή πιο αδύναμος σε σχέση με την πληροφόρηση που είχατε;
 
«Η αλήθεια είναι πως οι αυστριακοί παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί απ΄ ότι τους περιμέναμε. Δεν είχαμε εικόνα τους στη διοργάνωση καθώς ήταν η 1η αγωνιστική. Είχαν τον ενθουσιασμό που έχει ο γηπεδούχος σε μια πρεμιέρα. Μας αιφνιδίασαν σε ορισμένους τομείς και σε συνδυασμό με τα λάθη που κάναμε εμείς χάσαμε το 1ο σετ».
 
Που κρίθηκε ο αγώνας;
 
«Μετά την απώλεια του 1ου σετ και το προβάδισμα των αυστριακών διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Από το 2ο σετ ηρεμήσαμε το παιχνίδι μας, γίναμε πιο αποτελεσματικοί στο σερβίς και επιβάλαμε την τακτική μας. Το πιο σημαντικό ήταν πως και στο 1ο σετ και στο 4ο σετ ήμασταν αποτελεσματικοί στους κρίσιμους πόντους».
 
Τι σημαίνει αυτή η νίκη;
 
«Είναι 3 πολύτιμοι βαθμοί για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αποκτήσαμε απλά ένα προβάδισμα».
 
Ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ. Πιστεύεις πως υπάρχει απειλή;
 
«Κάθε αγώνα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Σήμερα ξεκουραζόμαστε και από αύριο επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject