Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-11-2014

Μιχάλ Μέρτεν: «Στόχος παραμένει η 4αδα»

Rate this item
(0 votes)
Ο Γερμανός προπονητής του Παμβοχαϊκού Μιχάλ Μέρτεν αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα το Σάββατο με 3-0 επί της ΜΕΝΤ και τόνισε πως στόχος παραμένει η 4αδα:
Για την καλή εμφάνιση και το διαφορετικό "πρόσωπο" κόντρα στη Μ.Ε.Ν.Τ.:
 
«Δεν είμαι σίγουρος εάν κάναμε κάτι διαφορετικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα σε κάποια πράγματα και θα δουλέψουμε και σε άλλα στη συνέχεια. Και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε καλή εμφάνιση αλλά χάσαμε. Φυσικά ήμασταν βελτιωμένοι σήμερα, ήταν και ένα εντός έδρας παιχνίδι και μας βοήθησε αυτό. Η Μ.Ε.Ν.Τ. έπαιξε καλά αλλά ρίσκαρε αρκετά στο σερβίς, Έγιναν πολλά λάθη, ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη συνέχεια που θέλουν δουλειά».

Για τους στόχους που έχει με την ομάδα του Παμβοχαϊκού:
 
«Στόχος είναι η τετράδα και φυσικά να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε σε κύπελλο και λιγκ καπ αλλά τώρα σκεφτόμαστε οτι πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Το μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας:
 
«Ο κόσμος ήταν φανταστικός σήμερα, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα στο γήπεδο και δεν σας κρύβω οτι περίμενα όλη την εβδομάδα να έρθει αυτό το παιχνίδι. Σήμερα το πρωί ήμουν πολύ χαρούμενος που θα έπαιζε η ομάδα μπροστά στον κόσμο της. Ήταν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και το εκτιμώ αυτό, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject