Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-12-2014

Μήνυμα αλληλεγγύης από τον ΠΑΟΚ και τη ΜΕΝΤ για την 4χρονη Ιωάννα

Rate this item
(0 votes)
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΟ Μουδανιών στο κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ, όπου τα έσοδα του τουρνουά διατέθηκαν στην οικογένεια της 4χρονης Ιωάννας που χρειάζεται άμεσα επέμβαση καρδιάς. Πρόκειται για μια εκδήλωση που ήταν συνέχεια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην τοπική κοινωνία των Μουδανιών για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Ιωάννας.
Παρά το γεγονός ότι το βράδυ της Τετάρτης έβρεχε καταρρακτώδες στα Μουδανιά πάνω από 400 άτομα, κυρίως γυναίκες και μικρά παιδιά έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών για να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ.
 
Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγενα η ομάδα του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης συμμετέχοντας σε ένα ξεχωριστό τουρνουά με ιερό σκοπό. Μάλιστα οι παίκτες της ασπρόμαυρης ομάδας με δική τους πρωτοβουλία μάζεψαν ένα χρηματικό ποσό και μετά το τέλος του τουρνουά το έδωσαν στους διοργανωτές για την οικογένειας του 4χρονου κοριτσιού.
 
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα σετ με την τοπική ομάδα των Μουδανιών την οποία και κέρδισε εύκολα αφού οι στόχοι και η δυναμική των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετικοί. Ακολούθησαν δύο σετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ τα οποία κατέληξαν στα χέρια των ασπρόμαυρων καθώς και ένα σετ της ΜΕΝΤ με την ομάδα του ΠΟ Μουδανιών. Το σκορ εξάλλου σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει καμία σημασία.
 
Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι αθλητές του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους.
 
Κουρνέτας: «Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά»
 
Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας είχε να πει: «Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία και της διοίκησης των Μουδανιών αλλά και των διοικήσεων του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που συνέβαλλαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.
Όλοι οι αθλητές πολύ ευχάριστα συμμετείχαμε σε αυτή την εκδήλωση που έγινε για καλό σκοπό. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδ για να δει ομάδες υψηλού επιπέδου αλλά και να βοηθήσει την μικρή Ιωάννα.
 
Μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις για αυτό το σκοπό και φυσικά όλοι ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά το μικρό κοριτσάκι».
 
Συγκινημένος ο πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών Βασίλης Κουβράκης τόνισε: «Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ που αποδέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα μας και συνέβαλλαν στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Είναι η συνέχεια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην τοπική κοινωνία των Μουδανιών για την εύρεση των χρημάτων που χρειάζονται για την εγχείρηση της μικρής Ιωάννας. Από την πλευρά μας είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί το τουρνουά ήταν πολύ πετυχημένο. Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από νωρίς στα Μουδανιά το γήπεδο γέμισε από μικρά παιδιά. Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και καταφέραμε ένα μαζέψουμε ένα σημαντικό ποσό για την οικογένεια της μικρής Ιωάννας. Έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις το επόμενο δεκαήμερο και ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα».
 
moydania4.jpgmoydania3.jpgmoudania1.jpgmoydania2.jpgmoudania6.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject