Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-12-2014

Μ.Ε.Ν.Τ. - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (7η αγωνιστική, 8/12, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Η ΜΕΝΤ θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Volleyleague ΟΠΑΠ (8/12, 18.00, 7η αγωνιστική, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής).
Η ομάδα της Τούμπας στοχεύει στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Η ΜΕΝΤ για πρώτη φορά μετά από καιρό θα είναι πλήρης καθώς έχει επιστρέψει ο Τζούλιαν Μπίσετ αλλά και οι τραυματίες Γιώργος Σφενδυλάκης, Ζένια Γκόρτσανιουκ.
 
«Περιμένω μια καλή εμφάνιση»

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης παραδέχτηκε πως το φαβορί είναι ο Εθνικός αλλά τόνισε πως περιμένει μία καλή εμφάνιση από την ομάδα του μέσα από την οποία υπάρχει προσδοκία και ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα: «Ευτυχώς μετά από πολύ καιρό μπορώ να υπολογίζω και πάλι σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ, ξέρουμε πως οι αντίπαλοι μας έχουν δυνατές ομάδες με υψηλούς στόχους αλλά κι εμείς μπορούμε να καταφέρουμε μια καλή νίκη. Περιμένω μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και την διοίκηση. Ο Εθνικός κάνει πρωταθλητισμό και προέρχεται από σημαντική ευρωπαϊκή νίκη αλλά εάν μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε πιθανή κούραση του θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι θετικό».
 
«Είναι παγίδα»

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αμφίβολος είναι ο Μπόζινταρ Τσουκ που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο και επιβαρύνθηκε και στον αγώνα στο Ταλίν. Ο Σάκης Μουστακίδης πολύ πιθανό να ξεκουράσει τον Μαυροβούνιο ακραίο ενώ τόνισε πως ο αγώνας στη ΜΕΝΤ είναι παγίδα για την ομάδα του: «Έχω πει πολλές φορές πως αυτοί οι αγώνες με ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία και έρχονται μετά από ντέρμπι και ευρωπαϊκούς αγώνες είναι παγίδες. Πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Η ΜΕΝΤ είναι επικίνδυνη ομάδα εάν βρεθεί στη μέρα της και δεν την πιέσουμε όπως πρέπει στο σερβίς και στο μπλοκ. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας στη βαθμολογία. Το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ είναι μικρό και πρέπει να το συνηθίσουμε».
 
Πρώτη αναμέτρηση
 
Θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για την Volleyleague ΟΠΑΠ.
 
 
Volleyleague ΟΠΑΠ
Πρόγραμμα - Διαιτητές: 7η αγωνιστική
Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Ορεστιάδας 17.00 (Novasports 7): Ορεστιάδα - Ολυμπιακός 1-3 (22-25, 25-23, 19-25, 22-25)
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Δήμου. Γραμματεία: Γκαρίλης.
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρου 19.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Γ.Σ.Λαμίας 3-0 (25-18, 25-18, 25-17)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Καλπακίδου.
Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 18.00: Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Ράντσιου, Δαλέκου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Πυλαίας 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Διαιτητές: Μαυρίδης, Στεργιόπουλος. Γραμματεία: Χρ. Παναγιωτίδου
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ Τούμπας 18.00: Ένωση Τουμπας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Χατζηπαντελή, Κεχαγιά. Γραμματεία: Λαδάς.
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.00 (Novasports 3): Παναθηναϊκός - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βουδούρης, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χρηστίδης Αλ., Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Σωτοπούλου.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject