Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-01-2015

Χόι: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος»

Rate this item
(2 votes)
Ο «πύργος» του Παναθηναϊκού, Τζάιρο Χόι μίλησε στο paovolleyball.grγια την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, για το δεύτερο γύρο, αλλά και για τον κόσμο.
Ο «πύργος» του Παναθηναϊκού, Τζάιρο Χόι μίλησε στο paovolleyball.gr για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, για το δεύτερο γύρο, αλλά και για τον κόσμο.
 
-Επιστροφή στους τρεις βαθμούς της νίκης επί της ΜΕΝΤ.
 
«Κάθε πόντος είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη.Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είναι θετικό που επιστρέψαμε στις νίκες και μπήκαμε το δεξί στο δεύτερο γύρο.
 
-Ο Παναθηναϊκός μπορεί και ψηλότερα πιστεύεις στην βαθμολογική κατάταξη;
 
«Σίγουρα Πιστεύω ότι δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Με εξαίρεση ένα ματς σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Οι ομάδες της πρώτης οχτάδας είναι όλες πολύ κοντά. Τώρα έχουμε και νέο διαγώνιο, οπότε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».
 
-Πώς νιώθεις στον Παναθηναϊκό; Σου αρέσει το κλίμα;
 
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Μου αρέσει πολύ και περιμένω να ζεστάνει ο καιρός».
 
-Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ, πώς σου φαίνεται;
 
«Είναι όμορφη. Από όποιες ομάδες έχω δει μέχρι τώρα και στα εκτός έδρας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος και αυτό είναι καλό για εμάς».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject