Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-01-2015

Μ.Γ.Σ.Εθνικός: «Ποδαρικό κόντρα στον Παμβοχαϊκό»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε ανακοίνωση του προσκαλεί τους οπαδούς του να συμπαρσταθούν στην ομάδα κόντρα στον Παμβοχαϊκό σε αγώνα για την 13η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Κυριακή και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA:

«Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, ο Εθνικός υποδέχεται τον φιλόδοξο Παμβοχαϊκό, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μετά από ένα κουραστικό ταξίδι στην Τσεχία, η ομάδα μας θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, ψάχνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς, το οποίο κυρίως θα της τονώσει το ηθικό!

Καλούμε τον "παίχτη παραπάνω", τον κόσμο μας, να είναι δίπλα στην ομάδα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (17:00) και να γεμίσει γι ακόμα μία φορά το "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", δίνοντας τον παλμό της νίκης στους παίχτες μας»

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject